Vragen?

Wat is Verkoopsimpel.nl?

Verkoopsimpel.nl is de internetmakelaar die aangesloten is bij Nederlands grootste makelaarsorganisatie, de “NVM”. Vooraf weet u zich dus al verzekerd van vakkundige ondersteuning door een gediplomeerd en beëdigd makelaar. Een hele geruststelling wanneer u de verkoop van uw woning zelf ter hand wilt nemen.

Voor wie is Verkoopsimpel.nl bedoeld?

Verkoopsimpel.nl is er voor iedereen die zijn of haar woning zelf via Funda wil verkopen en desgewenst kan terugvallen op de deskundigheid van een “NVM-makelaar”.

Waarom kan Verkoopsimpel.nl tegen zo’n lage prijs mijn woning verkopen?

Via Verkoopsimpel.nl kan u tegen een zeer scherp tarief uw woning verkopen omdat ú een groot deel van het werk zoals; de bezichtigingen en informatieverstrekking aan kandidaat-kopers zelf doet. Verkoopsimpel.nl communiceert per mail en telefoon.

Zal ik echt mijn woning kunnen verkopen?

Verkoopsimpel.nl geeft u vooraf een reëel en dus marktconform verkoopadvies, omdat u vervolgens zelf ook buiten kantoortijd en in het weekend uw woning aan geïnteresseerde kunt laten zien, heeft u een optimale verkoopkans.

Wat gebeurd er na mijn aanmelding bij Verkoopsimpel.nl?

Zodra u de verkoopopdracht heeft verstrekt aan Verkoopsimpel.nl, sturen wij u een bevestigingsmail met daarin aangegeven welke informatie wij van u nodig hebben om uw woning op Funda en overige media te plaatsen en komt de taxateur komt bij u langs om de woning op te nemen. Zodra geïnteresseerde in uw woning zich bij Verkoopsimpel.nl melden geven we dit aan u door zodat u op een door u gewenst moment de woning kunt laten zien. De onderhandelingen worden voor u door Verkoopsimpel gedaan, waarover we uiteraard telkens nauwgezet met u overleggen. U beslist uiteindelijk zelf.

Wanneer moet ik Verkoopsimpel.nl betalen?

Voordat Verkoopsimpel.nl de woning op Funda plaatst kunt u via IDEAL of door overmaking op rekeningnummer 61 38 410 t.n.v. Verkoopsimpel.nl betalen. Direct na ontvangst van de betaling wordt te woning geactiveerd op Funda.

Als een geïnteresseerde een bod wil doen, hoe gaat dit dan in zijn werk?

Zodra een geïnteresseerde een bod wil doen verwijst u die door naar Verkoopsimpel.nl, wij verzoeken de kandidaat het bod schriftelijk te doen eventueel voorzien van aanvullende voorwaarden en condities. Verkoopsimpel.nl beoordeeld de bieding, neemt het bod met u door en doet namens u een tegenvoorstel. Zodra er overeenstemming is verzorgt Verkoopsimpel de afhandeling voor u via de notaris.

Ik wil stoppen met de verkoop van mijn huis. Wat kost mij dat?

Indien u uw woning uit de verkoop wilt halen zijn door verder geen kosten aan verbonden.

Hoe bereken ik het woonoppervlak van mijn woning?

Het woonoppervlak van uw woning wordt berekend via de NEN2580 norm, Verkoopsimpel.nl stelt u een eenvoudige meetinstructie beschikbaar.